Pszichológiai tanácsadás
 

Asztropszichológia

A lélek pszichológiáját veszem alapul a tanácsadás során, melyben fontos szerepe van a bolygóidnak, és az állatövi jegyednek. Ezeket figyelembe véve, táblázatokat és ingát használva kommunikálok a lelkeddel.

A lelked üzeneteit adom át neked, mint léleklátó, hogy tudatosan érthesd meg a történéseket életedben.

Archetipikus pszichológia

Minden emberben ott él egy istennő, vagy istenség energiája. Az egyiptomi és görög mitológia istenségeinek jellegzetességeit szem előtt tartva kommunikálok a lelkeddel, és adom meg kérdéseidre a válaszomat.

Szexuálpszichológia

Az alábbiakban felsorolt mitológiai istenségek archetípusait, egyedi jellegzetességeidet, és a lelkeddel folytatott kommunikációt figyelem bevéve látlak el tanáccsal szerelmi és szexuális életedet illetően. Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésedre megadom a választ, a felsőbb szférák, és a racionális, földi tapasztalatokat összeötvözve.

Párkapcsolati synasztria a Buddhista asztrológia alapján

Az állatövi jegyeket, az aszcendenseket, a bolygókat végig elemezve nyújtom át neked párkapcsolati jellegzetességeidet, kapcsolatod synasztriáját, hogy jobban megérthesd párodat és önmagadat a kapcsolatodon belül. Ez a módszer segíti önmagad és társad megértését.

Árak:

A pszichológiai tanácsadás óránként 10.000 Ft-ba kerül.

Szeretettel várom hívását!