Tisztánlátó, halló és érző képességeimmel
az alábbi tevékenységi körökkel tudlak segíteni Téged

Auraolvasás

Ezzel a technikával kérésedre beleolvasok energiameződbe, ahonnan információkat adok át Neked egy adott kérdéscsoporttal kapcsolatban. Lehet ez bármely, az életeddel kapcsolatos kérdés. Ez sokat segíthet, ha az ember bizonytalan, vagy élete útvesztőiben bolyong. Nem kell semmit tenned, csak velem szemben leülnöd, és feltenned kérdéseidet.

Ez a technika tizenöt percenként 3000 forintba kerül.

Mentális ráhangolódás

A mentális ráhangolódás egy személy belső gondolataira és érzelmeire világít rá. Ha egy személyről beszélsz nekem, esetleg hozol egy tárgyat, mely az övé, illetőleg fényképet mutatsz róla, ráhangolódom, és kérdéseidre ily módon adom meg a válaszokat. A mentális ráhangolódással az illető gondolataival egyesülök tudatom ereje által, a láthatatlan éteri energiamezőben, mely minden ember energiáját tárolja. Az információkat erről a síkról merítem, mellyel segíteni szeretnélek Téged.

A mentális ráhangolódás tizenöt percenként 3000 forintba kerül.

Arcdiagnosztika

Az arcdiagnosztika egy egyén arcvonásainak feltérképezését jelenti. Ez történhet hozott fénykép alapján, de személyes megjelenés alkalmával is. A vonások alapján elmondom az illető tulajdonságait, képességeit, és választ adok a vele kapcsolatos kérdésekre, hiszen minden ott rejlik a vonásokban, mert az egyén individuális kifejeződése ez a külvilág felé. Ebből az energiamezőből olvasom ki feltett kérdéseidre a választ.

Az arcdiagnosztika tizenöt percenként 2000 forintba kerül.

Párkapcsolati, szerelmi útmutatás

Ezzel a módszerrel ráhangolódok kapcsolatodra, vagy új partnerjelöltedre, és az energetikai összecsatlakozásotokból olvasom ki az adott kérdéseidre a választ. Megpróbálok a szerelemmel kapcsolatos kérdéseidre a szellemedre hangolódva, irányadó tanácsokat átközvetíteni a számodra.

A párkapcsolati tanácsadás nincs időhöz kötve, alkalmanként 12000 forintba kerül. Ez a módszer rávilágít a problémák rejtett okaira, és valós információkhoz juttat ezeknek orvoslásához, melyeket fel tudsz használni magánéletedben.

Életviteli tanácsadás

A családdal, egészséggel, munkával, és táplálkozással kapcsolatos témakörökben tehetsz fel a számomra kérdéseket. Ehhez a munkához többféle segítséget használok fel. A szellem, az energetikai csatlakozás, a tisztán hallás, és a saját tudásom egyesítésével jutok információhoz, és adom a segítséget Neked problémáid megoldásáért.

Az életviteli tanácsadás alkalmanként 12000 forintba kerül, és nincs időhöz kötve. Körülbelül másfél óráig tart, ez egyéntől függő.

Kommunikáció az Őrangyalaiddal

Nyitott harmadik szemem és telepatikus képességem által ráhangolódok angyalaidra, akik szeretetteljes, önzetlen segítségnyújtás, és üzenetátadás által teszik szebbé napjaidat. Ezt az üzenetet nyújtom át Neked, illetőleg átközvetítem válaszaikat aktuális kérdéseidre.

Az angyalokkal történő kommunikáció 2500 forintba kerül 15 percenként.

Telepatikus kommunikáció a felső vezetőiddel, szellemeddel

A technika hasonlatos, mint az Őrangyalokkal történő kommunikáció, csak ebben az esetben felsőbb létsíkokról hozom le a válaszokat, szellemed mindentudása által.

A szellemi vezetőkkel történő telepatikus kommunikáció tizenöt percenként 2500 forintba kerül.

Jóslás egyiptomi Tarot, Látnok Tarot, marseille-i Tarot és cigánykártya segítségével

Te döntöd el, hogy mely kártyacsomag a szimpatikus számodra ahhoz, hogy beletekintsek jövőd eseményeibe. A jósláshoz felhasználom még az auraolvasás és a tisztán hallás technikáit. Kellemes környezetben, gyertyafénynél, az esti órákban, 18 órától állok rendelkezésedre a kártyák misztikus ereje által.
A lapok nyitnak nekem kaput az információkra, melyeket aurádból kiolvasott léleklenyomataiddal egyesítve fogok átadni Neked egyfajta segítségnyújtásként.
A jóslás tizenöt percenként 2500 forintba kerül.

Tisztítás Spirituális Válasz Terápiával

Ennek a csodálatos módszernek köszönhetően, melyben ingát és táblázatokat használok, tisztítalak meg negatív érzelmeidtől, gondolataidtól, és akadályozó programjaidtól.
A rendszer által a megtisztított energiák helyett tiszta, fénylő és feltöltő programokat töltenek életedre spirituális segítőid.
Szellemed segítségével tisztítom meg csakráidat, belső szerveid toxikus lerakódásait, és töltöm fel általa az égi fényekkel. Táblázatok segítségével közvetítem át felső vezetőid segítségnyújtását életed területeivel kapcsolatosan, így segítve Téged utadon.
Tapasztald meg magad is ezt a csodálatos, teremtő erővel rendelkező technikát!

A Spirituális Válasz Terápia tisztító eljárása alkalmanként 10000 forintba kerül.

Telepatikus kommunikáció elhunyt családtagokkal, hozzátartozókkal

Médiumi képességemmel segítelek kérdéseid megválaszolásában. Az elhunyt személyről hozott fényképre hangolódva emelkedem át energetikailag a szellemvilág megfelelő szintjére, így csatlakozva a keresett lélekhez, aki energiarendszeremmel egyesülve telepatikus kapcsolatba kerül általam a szeretteivel.
Ezt a technikát természetesen a legteljesebb diszkrécióval kezelem. Szeretettel várom azokat a kedves klienseket, akiknek ily módon segíthetek lelkileg.
A csatlakozás nincs időhöz kötve. Alkalmanként 27000 forintba kerül.

Gyógyítói tevékenységek

Gyógyítás az égi fényekkel

Az égi fénykapun átáramló energiák segítségével, melyet tudatom erejével irányítok, behatolok aurádba, és fizikai testedbe is. Megkeresem a problémás területet, kitisztítom a fények segítségével a negatív energiát, melyet arany fénnyel töltök fel.

Gyógyítás Hathor, egyiptomi Istennővel

Felső vezetőm, Hathor Istennő fenséges ereje által gyógyítalak meg, bármely probléma legyen is az, amely kínoz, és fájdalmat okoz. Add át magad szeretetének és női erejének. A gyógyítást Istenség szintről nyújtom át Neked, melyben gyógyulásod garantált.

Gyógyítás Rafael Arkangyallal, a gyógyítás angyalával

Válaszd a hatalmas Arkangyal energiáit, melyek felülemelnek a harmadik dimenzió megkötő sötétségén, és megszűntetik panaszodat. A gyógyítás során Rafael Arkangyal hatalmas energiáit adom át Neked jobbulásod érdekében. Személyes kérésedre üzeneteket közvetítek át az Arkangyaltól számodra a gyógyítás ideje alatt.

Gyógyítás Jézussal

Fogadd el Jézus emelkedett energiáját, mely által eltűnik szervezetedből a betegség, és helyére a gyógyulás lép be. Jézus arany fénybe burkolózott alakja jelenik meg a gyógyítás során, kinek energiáival megszabadulsz fájdalmaidtól. A gyógyítás az éteri mezőben történik.

Gyógyítás a hatodik dimenziós Hathorok szeretetteljes jelenléte által

Hagyd, hogy a Hathorok kiemeljenek jelen életed dimenziójából, és tudatuk ereje által, egy éteri kamrában gyógyítsanak meg. A fénykamrát tudatukkal emelik fizikai tested köré, melynek energiájában időzve folyamatosan megújulnak sejtjeid, és elmúlnak fájdalmaid.

Gyógyítás az Androméda Fénylényeivel

Élvezd e csodás éteri lények jelenlétét, akik megszabadítanak gyógyító energiáikkal a fájdalomtól. Meseszerű, szinte tündéri alakjuk mélységes tudás őrzője. Hagyd, hogy általuk segítselek, hogy egészségügyi problémáid eltűnjenek a kezelések által.

Gyógyítás a Sellők energiáival, és eszközeivel

Kagylók fájdalom és gyulladáscsökkentő ereje által gyógyítalak a fizikai testeden, miközben az éterben felhasználom a zöld és kék alga, valamint a tengeri hínár gyógyító rezgését. A gyulladt vagy fájó testrészt alga balzsammal kenem be az étertesteden, majd bekötözöm. Ez a technika hosszantartó fájdalomcsillapítást, majd gyógyulást eredményez. Az éterben dolgozom, a fizikai test érintése nélkül.

A gyógyító technikákért alkalmanként 3500 forintot kérek.

Szellemgyógyászat

Meditációs állapotban, steril, műtős körülmények között műtöm meg a beteg testrészt, vagy cserélem ki a beteg szervet. A tudatom által teremtett éteri eszközöket felhasználva végzem el a műtétet. A műtét kicseréli a beteg szerv energiáit egy magasabb rendű éteri energiára, mely felülírja a beteg szerv negatív energiáit. Ezáltal létrejön a gyógyulás. A műtét alatt fájdalom nem érezhető, hiszen az étertesten dolgozom, tehát nem érek hozzá a fizikai testhez. A munkámban Istenségek szelleme segít, ez biztosítja a stabil eredményt.

A műtét ára alkalmanként 10000 forint.

Gyógyítás drágakő és kristályrezgésekkel

Lemúriai tecnikával dolgozom az aurán, a fénytesten és a fizikai testen. A kezelést meditációban végzem, a fizikai test érintése nélkül. A gyógyítás során felhasználom a gyémánt, a smaragd, az arany, az ezüst és a kristályok energiáit.

A drágakőgyógyítás alkalmanként 3500 forintba kerül.

Fehér Mágia

Rontáslevétel

Ősi technikát használok rontáslevételnél. Ez a technika a boszorkányok módszere. Fehér gyertyákat, titkos fűszereket, vizet, tüzet, és apróbb, személyes tárgyakat használok e szertartásszerű művelethez. A gyertyák megolvasztott formájából olvasom ki az angyali üzeneteket, melyek állati szimbólumok formájában láthatóak. Vasárnap, a Fehér Mágia napján az általam elkészített, személyes csomagodat el kell ásnod a földbe. Föld Anya magába fogadja, így mások rosszakarata, negatív energiái és rontása leszáll rólad, és kapcsolatodról. Szeretettel várlak hétköznap, hogy megtisztulj az elemek által.

A rontáslevétel alkalmanként 9500 forintba kerül.

Kapcsolatok megszakítása Fehér Mágiával

A kapcsolattartás angyalát megszólítva, hozott fényképet használva vágom el az eddig megszakíthatatlannak tűnő kapcsolatot. A szertartáshoz gyertyát használok, melyben a tűz ereje által szakítom meg a kapcsolat folyamatát.

A kapcsolatok megszakítása alkalmanként 9500 forintba kerül.

Szerelmi illóolaj

Titkos recept alapján készítem el azt a személyre szóló, misztikus illóolajat, melyet használva bevonzod a szerelmi kapcsolatokat. Illata által megtalál a szerelem, a szenvedély, hiszen a körülötted lévőkre ily módon hat illatanyaga. A Fehér Mágia kellékeit használva elkészített illóolajból egy fiolányit adok neked, mellyel garantáltan hódítani fogsz a férfiak körében. Elmagyarázom használatát, és egy előre megbeszélt időpontban átnyújtom neked a szert.

A szerelmi illóolaj fiolánként 6000 forintba kerül.

Álomfejtés

Uriel Arkangyal segítségével újra álmodhatsz. A Fehér Mágia praktikájával, melyet elárulok neked, álomban kapsz majd üzeneteket, melyet megfejtek egy misztikus technikával a számodra. Álomban látott színek, formák, szimbólumok, és történések lesznek segítségünkre, hogy üzeneteiket megfejthessem.

Az álomfejtés alkalmanként 10000 forintba kerül.

Rendeld meg Magyar Kártyával azt a férfit, akiről álmodozol

Szeretettel várlak egy olyan megbeszélésre, ahol elmondom neked a Fehér Mágia titkos praktikáját, szívszerelmed megtalálásához. Átadom a megszentelt, személyes csomagodat, melyben egy otthon megtartott rituálé által, megnyílt szívcsakrával várhatod szívszerelmed érkezését. A csomagban megtalálhatod a szerelmi illóolajodat is, mely benne foglaltatik az árban.

A Magyar Kártya rituálé alkalmanként 9500 forintba kerül.

Szerelemmágia Hathor, szerelemistennővel

Piros gyertyákkal, fényképekkel, szent tárgyakkal szólítjuk meg Hathor Istennőt, vezető szellememet, aki áldást, boldogságot, termékenységet ajándékoz neked. Végy részt velem egy mágikus rituálén, melyben bevonzzuk a szerelmet és a nőiséged megélésének lehetőségét. Szeretettel várlak a szerelemmágia időpontjaiban, melyet előzetesen egyeztetünk. A szerelemmágia meditatív állapotban történik.

A szerelemmágia alkalmanként 10000 forintba kerül.